top of page

Želite da izgledate lepo?

Updated: Nov 12, 2022


BOTOKS - PREDIVNA KOŽA BEZ BORA


Odmah ćemo Vam otkriti tajnu da većina dama sa crvenog tepiha koristi botoks kao veoma efikasnu metodu podmlađivanja. Tajna je u tome da botks zaista uništava tragove vremena i to nekoliko dana nakon tretmana. Ukoliko Vam na prvo pogled lice ovih dana privuče pogled, znajte da je to radio iskusan lekar. Iz tog razloga Vam predstavljamo lekara koji radi kod nas u poliklinici Maxx Medic - DR BOBANA MILOJKOVIĆ - hirurg. Ako želite da se vratite nekoliko godina unazad DR BOBANA je pravo rešenje za Vas !


ŠTA SU HIJALURONSKI FILERI?


Svak od nas u sebi prirodno ima hijaluronsku kiselinu, i to, najveće koncentracije hijaluronske kiseline se nalaze u zglobovima, koži i očima. Njena količina se smanjuje kako mi starimo i to utiče na to da se kosti, koža i mišići smanjuju. Izgled lica postaje umoran, ostareo, pojavljuju se bore, usne postaju tanje itd...


Hijalurnonski fileri zaista popravljaju stvari. Hijaluronska kiselina privlači vodu (prethodno injektovana u kožu) i do hiljadu puta povećava volumen. Tretman daje instant (odmah vidljiv) osveženi i hidrirani izgled. Hijaluronski fileri ublažuju i otklanjaju sve znakove stranje kože.


Momentalno vidljivi rezultati !


BLEFAROPLASTIKA? - OPERACIJA OČNIH KAPAKA


Hirugrija kapaka, podizanje kapaka i zatezanje kapaka su usluge koje Vam nudi poliklinika Maxx Medic. Ovaj tretman predstavlja hirursku intervenciju gornjih očnih kapaka.

Operacijom se odstranjuje višak kože, mišića, kao i masnog tkiva (zavisno od potrebe)


Da bi se operacija kapaka adekvatno izvela potrebno je da to uradi profesionalni hirurg. U poliklinici Maxx Medic naš doktor je hirurg - DR BOBANA MILOJKOVIĆ. Efekat operacije traje oko 8 do 10 godina u proseku. Sve zavisi od starosti kože, tipa i kvaliteta kože.

bottom of page