top of page
EOSR0689.JPG

O nama

Poliklinika Maxx Medic Osnovana je u nameri da pruži kvalitetne usluge i da Vaše zdravlje bude
u sigurnim rukama na obostrano zadovoljstvo.

kardiolog.jpg

INTERNA MEDICINA

Pažnja koju posvecujemo organizmu najbolji je odraz naseg zdravlja.Zato treba povecati svest o zdravom nacinu života i voditi računa o reovnoj fizičkoj aktivnosti.Ma koliko i da živimo zdravo pojedine bolesti usled uticaja genetike i faktora sredine ne možemo izbeći.​Interna medicina se bavi dijagnostikom i lecenjem bolesti unutrašnjih organa. Zbog sveobuhvatnosti u razumevanju poremećaja ljudskog zdravlja prozvana je ,,kraljicom medicine,, .

232.jpg

HIRURGIJA

 1. Klinički pregled i dijagnostika ( EHO , laboratorija) i terapija patoloških stanja iz domenaopšte hirurgije , uključujući abdomen, karlicu, ekstremitete, patološka stanja kože, bolesti dojke2.Pregled I terapija osnovnih poremećaja cirkulacije (arterijska, venska i limfna)3.CDS Doppler4.Dijagnostika i terapija bolesti ano-rektalne regije, uključujući i manje operativne zahvate.5.Operativno lečenje I verifikacija patoloških promena kože, trupa I ekstremiteta 6.Tumori kože- Keloidi- Hiperkeratonične promene ( klavusi- žuljevi) 7.Lečenje i hirurška terapija bolesti nokta (urastao nokat, gljivične bolesti nokta)8.Hirurško lečenje- Primarna hirurška obrada površinskih povreda trupa i ekstremiteta9.Biopsija dojke ( sa PH verifikacijom)

ortoped 2.jpg

ORTOPEDIJA

Da bi čovek mogao da se kreće, radi, sedi... potreban je zdrav koštano – mišićno – zglobni sistem. Kretanje daje smisao životu. Bolesti skeletnog sistema nastaju postepeno; kosti, zglobovi i mišići počnu da se degenerišu, a da to godinama ne osećamo. Kada se već jednom bolest javi, promene su često u odmakloj fazi. Tada počinje lečenje koje je dugotrajno i neizvesno. Nekada, u težim slučajevima, završava se nepokretnošću ili ugradnjom veštačkih zglobova.

Maxx Medic

Poliklinika Maxx Medic se nalazi u samom centru Aleksinca, ulica 7.juli br. 14, Osnovana je u nameri da pruži kvalitetne usluge i da Vaše zdravlje bude u sigurnim rukama na obostrano zadovoljstvo. U radu Poliklinike je angažovano visokoedukovano kvalitetno osoblje, lekari sa stalnimzaposlenjem, dopunski lekari i lekari konsultanti iz brojnih oblasti ,Opremeljeni smo savremenim aparatima za rad i dijagnostiku, odgovarajućim asortimanom ikoličinama lekova i drugih sredstava za ukazivanje medicinske pomoći. Posedujemo 4 ordinacije za specijalističke preglede, salu za ambulantne terapijske intervencijekao i deo za laboratorijsko uzorkovanje.U službi smo Vašeg zdravlja jer je Vaše zdravlje je na prvom mestu.

Naš tim lekara:

Prim. dr Dragiša Krstev-specijalista interne medicine, magistar kardiologije
Dr Ivana Đorđević Lukić-specijalista interne medicine
Dr Zdravko Habe-specijalista opšte hirurgije
Prim. dr Goran Vidić-specijalista ortopedije sa traumatologijom
Dr Srbobran Branković-specijalista urologije
Dr Minja Lakić-specijalista neurologije
Dr Marija Nedović Milojević-specijalista radiologije
Dr Dejan Perić-specijalista vaskularne hirurgije

bottom of page